Vigselringar i guld & silver

LD’s Luxury Design skapar vigselringar i 18 karats rött och vitt guld eller silver. Ni väljer själva om ni vill blanda olika färger på guldet eller ha stilrena ringar i samma färg. Det viktigaste är att metallen passa bärarens livsstil och personlighet – ett smycke som följer en genom livet.

Välkommen in på en fri konsultation!

Vigselring i guld

 

En vacker vigselring i guld är en klassiker som aldrig blir omodern. Ni väljer själva om vigselringen ska vara med eller utan stenar. Gnistrande stenar som diamanter och briljanter mot det varma guldet i en vigselring är en fantastisk kombination medan en ring utan diamanter är stilren och vacker i sig.

Jag arbetar gärna i återvunnet guld för hållbarhetens och minnenas skull. Vill du göra om gamla smycken som ligger och skräpar i nån låda kan du smälta ner guld och göra om till något som du kan bära varje dag.

Vigselring i vitguld

 

Vigselringar i vitguld blir allt mer populärt för varje år som går. Vitguld är en metall som känns exklusiv och stilren. Med lång erfarenhet i branschen och stor noggrannhet för detaljer lovar jag att jag kan skapa din drömring.

En klassisk diamantring i vitguld eller en modern ring i egen design – valet är upp till dig. En vigselring i vitguld passar utmärkt att stensätta då sättningen blir extra hållbar.

Jag har tillverkat vigselringar i vitguld till mina kunder under hela min karriär som guldsmed. Välkommen att boka tid hos mig för att presentera dina idéer och önskningar.

Vigselring i roséguld

 

Att använda roséguld i vigselringar blir alltmer vanligt och passar mycket bra till skimrande stenar. Även färgade stenar lyfts på ett fantastiskt sätt i en vigselring i roséguld.

 

 

Vigselring i silver

 

En vigselring i silver är ett modernt och spännande val. Silver är den metall som kostar minst men det gör den inte mindre vacker. Allt fler par väljer vigselringar i silver. Det är en tidlös metall som har många designalternativ.

En vigselring i silver kan utformas precis så som du vill.Många par väljer en modern design men det är helt upp till dig. Ni kan välja att förgylla eller oxidera er vigselring i silver, det ger en yta i en annan färg. Ni kan även välja mellan släta eller stensatta ringar.

Hör av er till mig så lovar jag att skapa en vacker vigselring som ni kan glädjas åt hela livet!

GRATIS KONSULTATION

Det är viktigt att du känner dig trygg med att ditt smycke kommer att bli precis så som du önskar. Jag erbjuder därför en gratis konsultation där vi går igenom design och materialval.

Efter över 25 år i branschen kan jag garantera dig att du kommer att bli nöjd.