Om LD

25 år som guldsmed

Guldsmed i Stockholm sedan 1993

Min historia börjar på Trinidad och Tobago. När jag var liten drömde jag om att bli pilot och ge mig ut i världen. Det var innan jag kommit i kontakt guld – metallen som kan formas till fantastiska saker och förmedla så många olika känslor. Mitt intresse ledde till ett jobb i en guldbutik där jag lärde mig smyckestillverkning från grunden.

Jag fick till slut resa. Kärleken tog mig från värmen i Karibien hela vägen till Sverige. Efter att ha blivit bestulen på alla mina guldsmycken i mitt nya hemland, vände min tur till slut. I ett besök i en guldbutik blev jag erbjuden jobb enbart baserat på bilderna av mina stulna egentillverkade smycken!

Jag ångrar faktiskt inte att jag inte blev pilot, att skapa smycken är min stora passion i livet.

Lincoln Dennis

Guldsmed & smyckestillverkare

Hur jag kan hjälpa dig

Jag tror att alla människor har en dröm om att förmedla känslor med sina smycken, vare sig dem är för en själv eller till någon annan. Att titta på inskriptionen i en vigselring framkallar en stark känsla. Att bära sina egendesignade smycken är också speciellt.

Kanske har du guld som du ärvt och vill göra om till personliga smycken? Att ha omoderna smycken liggandes i lådorna gör ingen nytta. Vill du ha ett helt nytt guldsmycke kan jag hjälpa dig att skapa det.

Tveka inte att höra av dig med dina önskemål och idéer. Jag finns här genom hela design- och tillverkningsprocessen för att ditt smycke ska bli precis så som du vill.

Med mina 25 år i yrket som guldsmed kan jag lova dig att ingen beställning är för svår, konstig eller på något sätt omöjlig!

Så funkar det

w

Konsultation

Kontakta mig och boka en konsultation. Vi går igenom dina önskemål. Ta gärna med dig inspirationsbilder eller ett smycke som du vill återskapa.

Välj Material & design

Vill du ha ett smycke i guld, vitguld, silver eller annan metall? Diamanter eller andra stenar? Du kan även återvinna gammalt “låd-guld”.
[

Skapandeprocess

När vi kommit överens om pris och leveranstid är det dags att skapa ditt smycke. Det är i detta steg som ditt unika personliga smycken tillverkas.