Ringar

LD’s Luxury Design skapar armband i 18 karats rött och vitt guld eller silver. Ni väljer själva om ni vill blanda olika färger på guldet eller ha stilrena armband i samma färg. Det viktigaste är att metallen passa bärarens livsstil och personlighet – ett smycke som följer en genom livet.

Välkommen in på en fri konsultation!

Förlovningsringar guld

 

En förlovningsring i guld är det mest klassiska. Det allra vanligaste är ringar i rött guld, men det finns även vackra förlovningsringar i vitt guld och roséguld.

Utöver att bestämma vilken typ av guldring du vill ha behöver du även ta ställning till om du vill ha stenar, exempelvis diamanter, i din ring. En förlovningsring med diamanter eller en slät guldring? Valet är ditt – och jag kan hjälpa dig i hela besluts- och designprocessen.

Förlovningsringar vitguld

 

Det blir allt vanligare med förlovningsringar i vitguld. Vitt guld är ett alternativ till dig som vill ha ett modernt material. Om du vill satsa på en klassisk ring eller en mer modern kreation är helt upp till dig!

Jag har tillverkat förlovningsringar i vitguld lika länge som jag varit guldsmed. Kom till mig med dina önskemål om en förlovningsring i vitt guld och jag ska hjälpa dig att skapa din drömring.

Förlovningsringar silver

 

Allt fler par väljer förlovningsringar i silver och det kan jag verkligen förstå. Tidigare stod kanske silverringar för en billigare variant av förlovningsring men idag är det inte alls så. Silver är ett fantastiskt material som ger många möjligheter.

En förlovningsring i silver kan designas precis så som du vill. Många väljer en modern approach men det bestämmer du helt själv. Jag tillverkar både släta ringar och ringar med stenar utifrån dina önskemål. Hör av dig så lovar jag att göra mitt för att din förlovningsring blir ett unikt smycke du kan glädjas åt hela livet!

GRATIS KONSULTATION

Det är viktigt att du känner dig trygg med att ditt smycke kommer att bli precis så som du önskar. Jag erbjuder därför en gratis konsultation där vi går igenom design och materialval.

Efter över 25 år i branschen kan jag garantera dig att du kommer att bli nöjd.